2012. január 11., szerda

"Nagyfiúvá" válás lépésről lépésre...

Az egész valahol ott kezdődött, amikor karácsony előtt nem sokkal megvettük az első "nagyfiú cumikát". (MAM Night, sötétben világítós, nagyon tuti :D ) A gyereknek persze az volt az első reakciója, mikor karácsonykor megkapta és kifőztem, hogy "pfejj, megint cumi..", de azért mára már jót alszik vele :)

Ezt követte a bölcső hirtelen, drasztikus kinövése, így a szilvesztert Samu már a "nagyfiús kiságyban" töltötte (teljesen mindegy, itt is felpasszírozza magát a rácsokra... bár legalább a lába nem lóg ki.)

Ezután legnagyobb megdöbbenésemre nappalra is 3as pelust kellett használnunk, majd a 62es ruhatárat lassan lecseréltük 68asra. A 62es overált is végigéri már a fiam, és a mózest is, így lassan ki kell majd venni és "aláplédezni" a babakocsit. A 62es harisnyák is kezdenek kicsik lenni.

A kisfiús játékok is kezdenek unalmassá válni, most már érdekesebb, ami csörög, még érdekesebb, amit meg lehet fogni, de a legérdekesebb, ami színes és zörög.

Elkezdett 180at enni tisztán (nem hígítom már), most 6 kiló körül járhat, ma mérjük.

Nem akarom elkiabálni, de már 4. éjszakája nem kellett kelni és etetni!!!! :) *koppkoppkopp*

De az igazán nagy mérföldkő: nem mernék rá mérget venni, de szerintem jön Samum foga, ugyanis mindent rág, és ömlik a nyála, de még nem piros az ínye...

1 megjegyzés: