2011. november 17., csütörtök

3. hetünk

Hát 3 hetesek lettünk :) sok újdonság nem történt. Tej olyan, mint a magyar népmesék, hol volt, hol nem volt... ma lefejtem 40et, majd berohantam a bömbölő gyerekemhez, aki kiszopizott még 120at, és a jobb mellem még félig volt, máskor 20at alig tudok kicsikarni a melleimből ugyanannyi alvással, ugyanolyan életvitellel... fene érti :( most már nagyjából 150%, hogy Samu pihiszéket kap karira tőlünk, nagyon hasznos lesz, én már most látom. Próbálkoztam az autósüléssel is, de nem kényelmes neki annyira, a kanapéról meg nem lát szét rendesen... szóval jó kis ajándék lesz neki :)

Én a magam részéről még mindig harcolok a gyermekágyis vérzéssel, szerintem soha nem fog elmúlni, ez már szinte tuti... a lakás rohan, kaja szinte sosincs, mivel nincs energiám még főzni is, apuka meg nem nagyon hajlandó, bár tud, így hát ez van alapon általában azt eszünk, amit találunk...

Jövőhéten egy hónapos státusz, akkor már talán többet tudok írni, most 3800g volt a törp hétfőn, meg én 55 centinek mértem, de az csak egy dolog :)



Néhány kép:





6 megjegyzés:

  1. Szépen növekszik Samu! És tündéri Baba! A tej miatt ne aggódj, csináld, ahogy érzed! :)

    VálaszTörlés
  2. De drága a harmadik képen ahogy szopizza a középső ujját :) imádni való!!

    Na én meg a rendre/ebédre mondom, hogy ne törődj vele (még) benne vagy a gyermekágyi időszakban, ne feledd, ez most csak RÓLATOK szól, össze kell szokjatok. Most az a dolgod, hogy a babára és magadra figyelj. Aztán egyszer csak minden megoldódik, be fogod tudni osztani az idődet, lesz ebéd, meg tiszta lakás, meg boldog anyuka/apuka. Türelem.

    A gyermekágyi vérzés pedig még bőven benne van a normálisban, Zozival 5 Marcival 8 hétig véreztem (na akkor már kellett egy kis orvosi rásegítés, hogy elmúljon, de van rá gyógyszer)

    VálaszTörlés
  3. Kajarendelés nem jön szóba?A tejci miatt lehet h jó lenne főtt kaja is.Én rendeltem,sőt bevallom annyira rákaptam hogy a mai napig rendelt kaja van hétközben.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édes a törpötök :-)
    Kajarendelés szerintem is jó ötlet! Én is rendeltem volna, de itt kint nem ismerik ezt a fajta ebédelést...
    A gyermekágyi vérzés nekem jó sokáig tartott, ha jól emlékszem a 8. hét körül múlt el, mikor már épp kezdtem volna aggódni miatta. (Aztán full-szoptatás mellett a 3. hónapban visszatért a menszim)
    Szoptatás ügyben: szerintem ne méregesd, attól csak ideges lesz az ember lánya - ha elégedett a baba, és van elég pisis-kakis pelus akkor elég kaját kap!
    Kitartás, ügyesen csinálsz mindent!!!

    VálaszTörlés
  5. Na igen, valszeg előbb utóbb feladom és rendelés lesz a vége... el akartam kerülni, de még nem adom fel, majd ha apuka elmegy dolgozni, úgyis csak magamra fogok főzni, hátha megy még a fél óra alatt full ebédet hajintok össze magamnak, ha nem megy, akkor rendelés, ez van :)

    Köszönöm a tippeket és a sok segítséget!!!! Nagyon hasznos ötleteket adtok, isten tartsa meg jó szokásotokat :D

    VálaszTörlés
  6. tüneményesek vagytok:))))))))
    a háztartással most ne foglalkozz nagyon:)

    VálaszTörlés