2011. október 30., vasárnap

Megszületett!!!!

2011. 10. 27-én 2óra 50 perckor megszületett Samu baba, a doki szerint nagyon nehezen, szerintem eléggé könnyen :) Ilyen szülést kívánok mindenkinek, a legfájdalmasabb részre is szívlelengetően, boldogan emlékszem vissza, csodálatos volt!


16 megjegyzés:

  1. Valami fantasztikusan gyönyörű babácska :) Nagyon sok örömet, egészséget kívánok a felneveléséhez! Isten hozott Samu, jó helyre születtél, fantasztikus családod lett :)

    VálaszTörlés
  2. Teljes szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Samu babához! :)

    VálaszTörlés
  3. Óbejó! Cukorfalat Születéséhez Gratulálok! Gyönyörű szépséges. Már nagyon vártaaaaam! Wow, akkor szuper szülésed volt, pedig az első a nehezebb, úgyhogy a kistesók gyaloggalopp lesz. Sok puszi nektek!!! Sok tejcsit és átaludt éjszakákat Samubabával!

    VálaszTörlés
  4. cSODÁLATOS!Gratulálok,isten hozta a kinti világban,hosszú boldog egészséges életet kívánok!!!

    VálaszTörlés
  5. Jajdejó, jajdejó, most olvasom csak a nap hírét! Szívből gratulálok ehhez a tündéri pici fiúhoz! Sok-sok egészséget, nyugodt éjszakákat, sok tejcsit nektek! Aztán várjuk nagyon a beszámolót :-))

    VálaszTörlés
  6. Szia Zsani!
    Ivanka vagyok (nem tudom emlékszel -e ràm, forumrôl), de szeretnék sok-sok boldogsàgot kîvànni nektek és gratulàlok szeretettel!
    Nàlunk kb 2 hét mûlva érkezik a kislànyunk ;-)
    üdv

    VálaszTörlés
  7. Isten hozott pici fiú!!!
    Gratulálunk, sok-sok örömet kívánunk: Anita és a család

    VálaszTörlés
  8. Szia. Itt is gratulálok. :) Nagyon szép, aranyos kisbaba. Kívánok nagyon sok boldogságot hozzá. Már nagyon várunk a fórumon.puszi

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm mindenkinek a gratulációkat :) jövök majd szüléstörténettel is, meg beszámolókkal is, csak még itt van anyukám és nem akarok pofátlan lenni, hogy segít, süt főz takarít, én meg netelek... :)

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok! Nagyon szép kisfiatok született!

    VálaszTörlés
  11. Szívből gratulálok! Tündéri kisbaba!

    VálaszTörlés
  12. Szia Zsani! Bebababa vagyok :) Itt is gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz, végre én is láthattam! (a többiek már leskelődtek) Kívánunk sok boldogságot, erőt, egészséget, sok tejcsit és kakis pelust! :P
    Puszild meg helyettem a kis Samu babát! Bea.

    VálaszTörlés