2011. július 12., kedd

"Víz, víz, tiszta víz... "

Nem, ez most nem a kedves gyerekdalocska, ez a lábam :D Hát bakter, ilyet én még nem láttam, komolyan eltűnt a bokám!!! Gyűrűt már nem is merek húzni, a férjem néha poénosan megjegyzi, hogy biztosan szégyellem, de mindig közlöm vele, hogy csak vigyázok az ujjamra, hogy szülés után legyen még mire húzni... Kaptam nagyszerű ötleteket, de ami működik még mindig, az a natrium sulfuricum meg a jéghideg víz. Tegnap nem vettem be a bigyómat, és akkorák lettek a lábaim, hogy nem tudtam papucsot húzni. Égett és szúrt... ááááááááááááááááááááá!!! Polcoltam, mozgattam, de csak egyre jobban fájt :( Bár az is tény, hogy nem ittam eleget... (erre figyeljetek!!!)

De hétvégétől jön a hideg, óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Vizesedés elleni ötletek amúgy még érdekelnek :) Amiket már kipróbáltam és nem működött: sör, görögdinnye, sok séta, lábfelpolcolás.

*Nem pont ide tartozik, de 2 napja elkezdett fájni a mellem... pont aktuális a dolog így a 26. hét magasságában :D

2 megjegyzés:

  1. Nekem a lépcsőzés az, ami elmulasztotta a vizesedést. Bár nem ajánlom elkezdeni a 26. hét táján, én is féltem, hogy rosszat teszek vele akkoriban, de már csinálom pár hónapja. Szóval még séta? :) A vérnyomidat mérd, hogy más baj ne legyen! Én is várom a hidegeeeeeet!

    VálaszTörlés
  2. üdv a klubban :):)
    nekem a sok pihenés (értsd: szigorúan ágyban fekvés, még ülés sem!), lábfelpolcolás, massziroztatás, soksoksok folyadék, görögdinnye és bodzás sör (nem győzöm eleget mondani! :D) kombinációja jött be.

    VálaszTörlés