2012. szeptember 2., vasárnap

Keresztelő

Ez egy jó cím, csak írni nem tudok róla mit :D Meg volt... Samu jól viselte, bár az idő is elég jó volt, nem olyan füllesztő. Szép volt, a kínlódást leszámítva. Szóval felhagytunk a pogány élettel... Az étteremben is jól viselkedett a fiatal úr, meg is lepődtem, belapátolt egy egész üveg Bauerntopfot (nagyon finom, Aléte), aztán aludt egy kicsit a hűvösben.

Na, ennyit erről :D További izgalmak az életben, hogy a gyerekem rájött, mire jó a "járókeret", vadul használja is, egész nap rallyzik a lakásban :D A kutyáját is tologatja, eszméletlen :D Majd hozok videót is. A másik, amitől az agyam eldobom: kapott kistraktort. De nem ám tologatja, dehogy. Felfordítja, mint egy büdösbogarat és forgatja a kerekeit. Ez nagyjából egész napos elfoglaltság. Minden, ami forog, azt forgatja. Eszméletlenül tudományos fejjel. Hogy mire gondolhat ilyenkor?

Visszatértünk a napi 5 evéshez, yupiii :) Nyögvenyelősen, könyörgősen, de már pár kanál gyümölcs is lecsúszik néha, bár most eléggé le vagyunk korlátozva, van alma, banán meg körte :S Vehetnék barackot, de csak dobozos van, azzal meg már sokszor megégettem magam... Na mindegy, ez van. Vehetnék neki üvegeset, az változatosabb lenne, de minek? Most narancslevet is elkezdett inni, nem babalevet, azt 1000 éve nem veszek, kész rablás. A normában van 100%-os gyümölcslé, ugyanazt tudja, mint a baba, csak mivel nem baba, így nem 3€ fél literje, hanem másfél € egy literje. Na az a nem mindegy. A narancslében még rostdarabok is vannak, mint otthon a Rauchban, csak nem 800Ft litere :D A vízforralást is feladtam, egyszerűen már a sokadik lábas ment tönkre. Most ásványvizezünk, majd cserélgetem a márkákat. Itt annyira kemény a víz, hogy állandóan egy nagy köteg fehér valami csapódik ki a forralt vízben :S Pfejj...

Még valami: talán jön megint egy fogunk, Samu popócska legalábbis 2 napja megint olyan piros, mint egy pávián hátsó :((( Nyáladzik is rendesen, meg rág, mindent, ami kemény és hideg (és ami nem kemény és nem hideg, azt is). Kíváncsi leszek, mikor bújnak ki azok a fogak :)

Ja, és vettünk nagy training cup-ot, azt bezzeg fogantyú nélkül is tudja fogni (már ülve is iszik belőle!), a cumisüveget még mindig nem... :)

3 megjegyzés:

 1. Jól haladtok! :)
  Nálunk rágásban az volt a legdurvább, mikor a mi kezünket kapta el... És azért még néha-néha erre vetemedik! ;)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. De aranyos lehet azzal az okos kis tudományos tekintetével!!! :) (Dóri) - ui.: előző is én voltam, csak rossz account-tal. :)

  VálaszTörlés