2012. április 29., vasárnap

"Ha újra itt a nyár..."

Nem, nem, itt csak tegnap volt nyár, mára már nem jár, fene vigye, pedig nagyon akartam tavalni :D (Mára is napsütést ígért, úgy volt, hogy lemegyünk Königsbronnba tavat nézni, de nincs jó idő, beborult, hűvös van... ide nem jár a 2 nap jó idő :DDD )

Szóval tegnap elért minket a nyár, 100.000 fok, napsütés, Frühlingsfest, sok ember, kirakodóvásár :D Bizony, tegnap bementünk a városba, elhoztuk a fotókat, megvettük a bébiételeket, kapott nagyfiú Samuka féléves ajándékot, egy csörgős színes kockát, nagyon szereti :) 9€ lett volna, de mivel minden -20%, így csak 7,20€-t fizettünk érte. Hülyének is megéri :)

Mivel nagyon sütött a nap, vettünk babanaptejet a törpének, este jól be is kentem, eléggé mókásan nézett ki :D De inkább legyen vicces, mint hogy felégjen.

Este elmentünk megkeresni a Kocher forrását, meg is találtuk mindkettőt. Kb egy 2 órás csavargás volt, ha nem lett volna még este 8kor is 100 fok, elég jó lett volna :D Samu élvezte, csak éhes lett a végére... Ugyanis se gyümit, se főzit nem evett, mert hát annyira felkavarta délelőtt a sok élmény, színek, zajok, emberek, hogy a kocsiban ájult el 1/2 3kor és aludt 5ig. Akkor viszont üvöltve kelt, mert éhes volt, nem csodálom, 11kor evett utoljára, így nem akartam kanállal kínozni. Na mindegy.

Este néztünk tűzijátékot is (éljen a frühlingsfest :D ), aztán 10 körül nagy nehezen álomba kínlódta magát a kicsi fiam... kicsit túlpörögte magát szerintem :D

Néhány kép:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése