2011. december 19., hétfő

7. hét

Na, megint jól megkésve írtam, de az a baj, hogy mikor ihlet van, idő nincs, mikor idő van, ihlet nincs :D

Samu a sok hasra fektetés eredményeképpen elkezdte emelgetni a buksiját, appró örömök az életben :D Talán lesz belőle valami, előbb vagy utóbb :) Ami aggaszt, hogy van egy csomó a tarkójánál, nem messze a gerincétől. Remélem, hogy tényleg csak izom csomó, bár párom szerint nyirok nem lehet. 2-án úgyis megyünk oltásra, majd rá fogok kérdezni.

Eljutottunk oda, hogy szörpöm 6-7 órákat alszik éjjel, megváltás, még ha nem is olyan sok, de azért 6 óra egyben??? Ki tudja, ennek mikor örültem utoljára ennyire, talán az első félévem végén :D Ami aggaszt, hogy csak a "zajra" tud nyugodtan aludni, de lassan majd rászánom az időt, és ha kipihentem végre az elmúlt 7 hetet, akkor megpróbálom lekattantani róla. Nehéz lesz, már látom, és azt is tudom, hogy jó pár álmatlan éjszakát fog eredményezni, de nem érdekel. Azt viszont biztosan állíthatom, hogy még nem bírnám újra az éjszakázást, legalább még egy hét kell, vagy több. Az is lehet, hogy fokozatosan szoktatom le, először csak felkelek kikapcsolni, aztán kikapcsolom a loop üzemmódot, aztán hátha bekapcsolni sem kell majd. Tudom, hogy hülyeség ilyesmikhez kötni az alvást, de akinek már van kisgyereke, az tudja, az első időkben mennyire isten áldása akár 4-5 óra is egyben! Emellett kezd kicsi lenni a bölcső, azt beszéltük párommal, hogy talán január elejéig még abban marad, de legkésőbb január közepén költözik a "nagy" kiságyba :D Erősen kíváncsi leszek, mit fog szólni a váltáshoz...

Bandesz megkapta a munkát, így ő márciusban, mi valamikor áprilisban vagy májusban fogunk költözni valamelyik környékbeli, festői szépségű városkába. Szívem telve izgalommal, nagyon várom már, bár azt bevallom, szomorúan érint, hogy anyukám eléggé elszomorodott a költözés miatt. Mindegy, talán ő is be fogja látni, hogy nem lesz az olyan szörnyű, nem a világ végére megyünk és a suli miatt nekem amúgy is gyakran haza kell majd járnom. Sok kérdés felmerült a költözés körül, az tény, de olyan messze van még mind március, mind május, hogy egyelőre csak a karácsonyra koncentrálok.

Apropó karácsony, megvan végre az ajándékok 80%-a, a tesómét kellene még megvenni, ha nagyon nem megy sehogy sem, akkor emegyünk szörpivel a westendbe, elég nagy már hozzá. Ott van Média, majd megnézem, mi a felhozatal. Anyósomék ajándékát is meg kell még rendelni, majd este, ha minden jól megy, nekilátunk Bandesszal és kiválasztunk mindent, ami kell hozzá. Meg persze az én ajándékom hiányzik még, meg az apué, ami már ki van fizetve, meg minden, de nem nagyon akar ideérni (kezdek kicsit aggódni is emiatt...)

Na megyek, mert bömbike van, még két videót hoztam, amit lehet nézegetni :D


1 megjegyzés: